| Zootropic
Platinums gel tar bort plack och tandsten från hundens tänder - ingen tandborste krävs! Tillverkad av helt naturliga  ingredienser. Med Oral Care Gel  så avlägsnar det med säkert plack och tandsten, motverkar sjukdomar i munhålan, främjar friskt tandkött, och dödar de bakterier som orsakar dålig andedräkt. Ingredienserna blandas med din hunds saliv när den tillämpas på hundens tänder och täcker fullständigt din hunds tänder och mun. Denna process dödar skadliga bakterier och löser upp plack och tandsten. Säker för katter och hundar av alla raser.

Gel finns med Classic eller "FORTE" - som är strået vassare för besvärliga fall.
Spray finns i både classic och forte
Before and after using the gel
Använd Platinum Oral Care:
Första månaden: Om du har en hund med mycket plack och tandsten rekommenderar Platinum att du använder gelen först på morgonen och en gång på kvällen. Platinum gel kommer att blandas med din hunds saliv och kommer täcka alla ytor av din hunds mun. Du kommer börja märka positiva förändringar efter bara en vecka.

Tillverkad i USA. En 120 ml flaska räcker i ca 3 månader om den används enligt anvisningarna, 6 månader om den används enligt underhåll.