Zootropic

Frakt & fraktpriser

Klicka på bilden så kommer ni till söksidan av ert paket.

Nu har vi frakt till Danmark,Findland,Tyskland,

DHL upptill 20kg skickas som hämtpaket.över 20kg skickas som paket hämtas ut på dhl kontor.Kan även fås mot hemkörning dagtid 8-16 utkörning på kvällstid tillkommer en avgift på 150.- utkörning då efter 16.Det är mot kvittens.

Finns 3 alternativ Dhl service utlämningställe 2. hempaket utan kvittens 3 hempaket med avisering.

Större paket skickas på detta sätt hempaket utan kvittens eller med avisering.

Hempaket dagtid utan kvittens:Vid hempaket utan kvittens ställs paketet av hos dig dagtid.Detta utan att du behöver vara hemma.Ansvaret går då över till dig som kund när Dhl har lämnat av paketet.Dvs att dhl eller zootropic har något ansvar mer.

Frakten för DHL service Point är från 55:-

Hempaket med avisering:Dhl kontaktar dig och lämnar ut ert paket dagtid enligt överenskommelse. Tillkommer avgift på 100.-

Om du har angivit ditt mobilnr så kommer det komma ett sms i er mobil när ni kan hämta ut det. Finns det ej ett mobilnr tar vi er emailadress. Finns det inte så kommer det att komma en brev avi hem till er att ni kan hämta ut ert paket det kan ta upptill 8dagar.

Hemleverans till en privat person tillkommer 100kr.

Hemleverans till företag (man skall finnas tillgänglig på adressen så att dhl slipper ringa eller komma en gång till för ni inte var hemma. Då utgår ingen extra avgift.

Obs! tänk på att alla fraktskador skall rapporteras till fraktbolaget omgående.

Dhls telefon support 0771-345 345

OBS LIGGER BARA 14 DAGAR HOS DHL.


Vi skickar er order samma dag om det kommer in innan kl 10

Obs ej beställningsvaror.Då ,DHL kommer och hämtar efter 12.

Klösmöbler eller varor som vi har slut på skickar vi ert ett mail om.Då vi har levrantörer i europa kan det ta nåra dagar att få hem.